Primi e Secondi

Posted · Add Comment

Primi piattiPasta

LINGUINE DI MARE
Färsk pasta med rödräka, bläckfisk, bottarga, persilja och vitt vin
245:-
PASTA FRESCA AL TARTUFO
Linguine med oxfilé, svamp, grädde och tryffel
255:-
RICOTTA E TARTUFO RAVIOLI
Ravioli fylld med ricotta, karl johan svamp och tryffel
210:-
RISOTTO CON FUNGHI E TARTUFO
Svamp, Tryffel och västerbottensost
225:-
RAGÚ AL CHINGHIALE
Ragu med vildsvin och svamp med färsk pappardelle
230:-

Secondi

SCORTICHINO
Tunna skivor oxfilé stekta i olivolja och balsamico. Serveras på bädd av rucola och parmesan
298:-
TONNO ALLA GRIGLIA
Grillad tonfisk med ärtpure, bondbönor, spetskål, fänkål och chili
260:-
GUANCIA DI MANZO
Rödvinsbräserad oxkind med primörer & potatispure
245:-

Contorni

INSALATA MISTA
Mixsallad
60:-
POMODORI
Tomatsallad med rödlök
60:-
FUNGHI FRITTI
Vitlöksfräst svamp
60:-

Tillbaka till startsidan

La Madrina